Ralph van Litsenburg

Hoi, Ik ben Ralph maar de meeste mensen noemen mij Ralph. Mij vind je het meest in mijn edit suite, een montagekamer. Hier maak ik samen met mijn team de vetste edits (according to my mom) Hoewel ik het meest aan het monteren ben, ben ik het allerliefst in de weer met de camera. Zorgen dat jouw idee een visueel kunstwerk wordt. 

 

In 2018 heb ik mijn opleiding Audio Visueel Specialist afgerond. Officieel mag ik mij dus pas filmmaker noemen vanaf dat moment. Maar in 2016 had ik mij al aangemeld bij de Kamer van Koophandel. Ik ben dus sinds 2016 professioneel bezig met film maken. 

 

Hoewel ik mij pas in 2016 heb aangemeld bij de KvK en ik in 2014 ben begonnen met de opleiding heb ik al een veel langere geschiedenis lopen met film maken. Geïnspireerd door mijn vader die werkt als video-editor is mijn interesse voor film al op vroeg ontstaan. Als kleine jongen liep ik al met een camera in mijn hand om de mooiste dingen vast te leggen. Ik had toen een kleine digitale camera en bewerkte mijn filmpjes met Windows Moviemaker. 

 

En dan nu, geen hobby meer maar echt mijn beroep (al voelt het nog steeds als een hele leuke hobby). Ik maak voor diverse doelgroepen video’s. Juist die diversiteit vind ik leuk. Zo maak ik graag Instructievideo’s, sfeerimpressies, bedrijfsvideo’s, aftermovie’s, testimonials en documentaires. Eigenlijk is niets te gek. 

 

Heb ik jou overtuigd om met mij samen te werken? Bel of Whatsapp mij dan en laten we kijken wat ik voor jou kan betekenen!

Onze missie

Het is makkelijk om verhalen en concepten te bedenken. Maar hoe laat je jouw verhaal overkomen bij je doelgroep. FilmLeague helpt mensen om een duidelijke en pakkende film neer te zetten om jouw doelgroep te bereiken.

Onze motivatie

Ons werk is onze passie. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Elk project is anders en uniek op zijn eigen manier. 


Ons verhaal

Filmleague is opgericht door Ralph van Litsenburg in november 2016, met als doel het vertellen van een verhaal. Filmleague werkt veel samen met andere freelancers om jouw verhaal zo sterk mogelijk te maken.